Artwork

 

Schilderijen


In de acryl en olieverfschilderijen vindt je een verscheidenheid aan stijlen en kunstvormen gaande van  figuratief , astracte , surrealistische , realistische , met een concreet figuratieve en soms onderliggende toets van symbolisme of abstracte humor. 


 

Koffieschilderijen


Een persoonlijk ontwikkelde  stijl van schildertechniek  door enkel het gebruik van een uniek natuurlijk recept op basis van ‘Koffie’.     

De werken variëren van portretkunst met een verhaal  naar meer abstracte werken waar energiebanen al dan niet onderbroken  een connectie of verbinding zoeken met mekaar .  

 Sommigen krijgen een kleuraccent om nadruk te leggen op een bepaald gevoel.  Een rode leiddraad doorheen de werken wordt  dan ook herhaaldelijk gebruikt om oorsprong en bestemming te verhalen.  De werken worden meestal op ruw hout geschilderd en voorzien van een  handgemaakt bijpassend metalen frame. Kunst waar hout een nieuwe structuur en verbeelding  krijgt  waarbij de warmte en de aardekleuren een streling kunnen zijn  voor wie houdt  van een natuurlijk  getint interieur . 

 Er kan ook op bestelling gewerkt worden naar een portret of een ander beeld .   

Aanvraag en info via mail

Koffieschilderijen